• 375 g miltų
  • 1,5 šaukštelio maistinės sodos
  • Šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 kiaušiniai
  • 400 g cukraus
  • 45 ml alyvuogių aliejaus
  • 2 avokadai
  • 250 ml pieno
  • Citrinos žievelės
  • Šaukštelis druskos, cinamono ir kvapiųjų pipirų

Gaminimas

Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Dubenyje sumaišyti miltus, sodą, kepimo miltelius, druską, cukrų, cinamoną ir kvapiuosius pipirus.

 

Kitame inde išplakti kiaušinius, avokadus ir pieną. Supilti aliejų. Paskui maišant ruošinį supilti į sausą mišinį. Tada suberti tarkuotą citrinos žievelę.

 

Tešlą supilti į aliejumi išteptą kepimo indą. Kepti apie 40 minučių. Iškepusį pyragą pabarstyti milteliniu cukrumi.

Spausdinti