Šiais metais mada – kaip niekad žaisminga ir spalvinga. Į madą grįžta ir subtilūs grafiški raštai, metalo blizgesys, ir ryškios spalvos. Nesuklysite pasirinkę mėtinės, alyvų, rausvo koralo spalvos drabužius.

 

2013 metų madoje ypatingas dėmesys skiriamas juodos ir baltos spalvų deriniams: vertikaliems ir horizontaliems dryžiams, langeliams ir kitiems geometriniams raštams.

 

Apskritai madingi raštuoti audiniai, gėlių, gyvūnų raštai, nėriniai. 2013 metų pavasarį madingos moteriškos ir žaismingos, devyniasdešimtųjų stiliaus suknelės, saulės kliošo kirpimo. Kitaip nei praėjusiais metais šį pavasarį ir vasarą jau nebemadingi etniniai motyvai ir asimetriškos suknelės. Šiais metais dar madingos kniedės ir spygliai, tačiau jų turėtų būtų kur kas mažiau nei praeitais metais.

 

Šiais metais tie, kurie rinksis apdarus su metaliniu blizgesiu, atrodys sekantys naujausiomis madų tendencijomis. Populiarūs šalto blizgesio rožiniai, mėlyni, žali, purpuriniai audiniai, veidrodiniai akiniai, sidabrinės spalvos bateliai ir rankinės.

 

2013 metais madingas minimalus makiažas: skaisti, tobulo atspalvio veido oda. Madingi rausvi lūpų atspalviai: nuo šviesiai rožinės iki fuksijų žiedų spalvos ryškumo. Nagus rekomenduojama lakuoti arba metalinio blizgesio arba citrininio šerbeto spalvos nagų lakais.